Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
quad serial PCI LP not found as new hardware
07-23-2015, 11:22 AM,
Post: #1
quad serial PCI LP not found as new hardware
Problem: quad serial PCI LP not found as new hardware.

Device manager / Multifunction adapters: shows 2 unknown PCI serial ports
Device manager / Ports: shows only COM1 

After updating driver i get message:
"Windows has determined the driver software for your device is up to date" !!!
Lava Quattro PCIv4 A&B
But it isn't working !

System information:
Processor: Intel Xenon CPU e5_1620 3.6 GHz
64-bit operating system
windows 7 enterprice (service pack 1)

Thank you for your help
Reply
07-23-2015, 11:42 AM,
Post: #2
RE: quad serial PCI LP not found as new hardware
Would you be able to provide me with the MOKO Number of your card?

The MOKO number is silk screened in white on the face of all our cards and will be along the lines of MOKO L125.1P.

Also, did you attempt to download the latest driver from our website? If not I've attached a link below:

http://lavalink.com/wp-content/uploads/d..._07_15.zip

- Lava Support
Reply
07-23-2015, 04:09 PM,
Post: #3
RE: quad serial PCI LP not found as new hardware
On the PCB i only see text: P.N. MOKO L125.2

I wil download and try the latest driver software on coming mondy.
Reply
07-24-2015, 08:58 AM,
Post: #4
RE: quad serial PCI LP not found as new hardware
That is definitely the latest version of our card and should work on all newer Motherboards.

Let me know if you're having issues.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)